OPEL ONDERHOUDSBEURT

ONDERHOUDSBEURT

ONDERHOUD, DAARVOOR GAAT U NATUURLIJK BIJ ONS!

Direct een werkplaatsafspraak maken

Opel onderhoud

Goed onderhoud van uw Opel is van belang wanneer u altijd op uw Opel wilt kunnen vertrouwen. En het beste onderhoud van uw Opel krijgt u uiteraard bij Opel zelf. Wij maken gebruik van originele onderdelen met een jaar garantie, onze specialisten zijn getraind door de importeur, werken met speciaal voor Opel ontwikkeld gereedschap en hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten tegen vaste, aantrekkelijke tarieven. En dat alles ook nog eens met mobiliteitsgarantie. Ja, dat hoort u goed! Laat u bij ons periodiek onderhoud uitvoeren, dan ontvangt u namelijk van ons Opel Assistance Plus, een gratis verlenging van de mobiliteitsgarantie.

Olie peilen

Controleer ongeveer eens per maand het oliepeil van uw Opel. Een verkeerd motoroliepeil kan namelijk schade aan de motor veroorzaken. Een te laag oliepeil zorgt ervoor dat de motor niet voldoende wordt gesmeerd, gekoeld en gereinigd. Een te hoog oliepeil zorgt ervoor dat de olie de krukas kan bereiken waardoor de olie wordt opgeklopt en dat is niet goed. Wanneer de olie net onder het minimum zit moet er worden bijgevuld. Rij gerust even bij ons langs zodat wij dit voor u kunnen doen met de juiste olie voor uw type motor.

Vervangend vervoer

Wanneer u uw Opel bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kunt u uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hiervoor hanteren wij zeer scherpe tarieven. Bovendien ontvangt u altijd een nagenoeg nieuwe auto, zoveel mogelijk in lijn met het Opel model dat u rijdt.

De voordelen van onze Opel Airco Check:

 • Hygiëne
  Geen muffe geurtjes.
 • Werking
  Een goed onderhouden aircosysteem werkt sneller en efficiënter.
 • Kostenbesparend
  Minder risico op defecten.
 • Veiligheid
  Een goed werkend aircosysteem voorkomt dat uw ruiten beslaan