Astra Hatchback GSE

De Nieuwe Opel Astra GSe

De nieuwe Opel Astra Grand Sport electric (GSe) is een Astra als geen ander. Sportief afgestemd op maximale prestaties met een lager emissieprofiel, het is gebouwd met passie en precisie. Gedurfd en puur design gecombineerd met hybride kracht en efficiëntie voor een fenomenale rijervaring. Deze Astra is het bewijs!

63-64 km

Volledig elektrisch bereik

1.2-1.1 l/100km

Verbruik

225 pk

Vermogen

Eigenschappen 225 pk aan prestaties. Lagere uitstoot

Met de nieuwe Opel Astra GSe rijd je opwindend en krachtig, zonder afbreuk te doen aan jouw aandacht voor het milieu. Precisie-tuning, hybride kracht en een unieke gedurfde sportstijl komen samen in een opwindende uitdrukking van pure Duitse energie.

Exterieur visual
Exterieur visual

Technologie e-Rally Tech

Astra GSe stelt innovatie tot je beschikking, van intuïtief infotainment dat je verbindt met jouw digitale wereld tot prestatieverhogende technologie die is ontwikkeld door Opels baanbrekende werk in de e-Rally-motorsport.

Design

De Astra GSe trekt de aandacht met zijn gedurfde voorgrille, specifieke 18˝ tweekleurige diamantgeslepen lichtmetalen velgen en trotse GSe-badges. Binnenin gaat de passie voor prestaties verder met een gedurfd en puur design en een digitaal ontgifte cockpit die is gericht op de bestuurder.

Exterieur visual

Interesse in dit nieuwe model?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact