Acquire

Grandland X Hybrid

Advies rijklaarprijs vanaf € 41.449 (incl. BTW/BPM)

De Opel Grandland X Hybrid

Vanaf € 43.049

De nieuwe efficiënte plug-in hybride Grandland X Hybrid en 4-wiel aangedreven Hybrid4 maken elke dag ongekend avontuurlijk, met een atletisch design, innovatieve technologie en slimme assistentiesystemen.

ANWB PRIVATE LEASE
Profiteer van onze ANWB Private Lease Deals. Zo Stap je nu extra voordelig in een nieuwe Opel Grandland X Hybrid via ANWB Private Lease vanaf € 519/mnd. Alle kosten zijn inbegrepen, je hoeft alleen nog maar te tanken. Ontdek direct onze ANWB Private Lease Deals.

De Opel dealer en ANWB, dat is dubbel zo vertrouwd

Ontdek het aanbod

EXTERIEUR /

De Grandland X Hybrid combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Het stijlvolle design komt nog beter tot zijn recht met opties als een zwart dak en 19-inch bi-colour lichtmetalen velgen. De soepele 8-traps automaat is voorzien van elektronische schakeltechnologie die garant staat voor dynamisch en zuinig rijden. Het speciale lederen stuurwiel met schakelpeddels vergroot het gevoel van sportiviteit nog meer.

OPTIMAAL GEMAK /

Het opladen van de Grandland X Hybrid is eenvoudig. Net zoals een volledig elektrische auto kan je hem opladen bij elk openbaar laadpunt, maar ook thuis aan een gewoon stopcontact of een speciale thuislader. Zo is het gemakkelijk om de elektromotor overal op te laden, zodat je zo zuinig mogelijk kunt rijden én jouw CO2-uitstoot kunt beperken.

KEUZEVRIJHEID /

Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi: Elektrisch, Hybride, Sport, 4-wielaandrijving.

Ontdek onze superscherpe ANWB Private Lease Deals

Ontdek het aanbod

Direct rijden? Ontvang tot € 1.500 voordeel op een Grandland X Hybrid uit voorraad

Bekijk onze voorraad

Stel jouw ideale Grandland X Hybrid samen in de configurator

Stel jouw nieuwe Grandland X samen

Ontdek ook onze andere modellen

De nieuwe Opel Corsa-e

Ontdek de Corsa-e

De nieuwe Opel Mokka-e

Ontdek de nieuwe Mokka-e

De Opel Grandland X

Ontdek de Grandland X