Ontdek onze elektrische modellen

Opel Corsa-e

Ontdek de Corsa-e

Opel Mokka-e

Ontdek de Mokka-e

Opel Astra Hybrid

Ontdek de Astra Hybrid

Opel Grandland Hybrid

Ontdek de Grandland Hybrid

Opel Combo-e Life

Ontdek de Combo-e Life

Opel Zafira-e Life

Ontdek de Zafira-e Life

Opel Combo-e

Ontdek de Combo-e

Opel Vivaro-e

Ontdek de Vivaro-e

Opel Movano-e

Ontdek de Movano-e

Alles over elektrisch rijden

Opel maakt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar. Het wordt net zo eenvoudig als een smartphone gebruiken. En om het nóg gemakkelijker te maken om over te stappen, introduceert Opel speciale diensten voor elektrisch rijden.

Wat zijn AC en DC?

Terwijl uit een huishoudelijk stopcontact wisselstroom (AC) komt, kunnen apparaten met een ingebouwde batterij alleen met gelijkstroom (DC) worden opgeladen. Dat geldt ook voor elektrische auto's.

De elektromotor: zo werkt hij

Wil je weten hoe de motor van de toekomst werkt? Ontdek hoe elektriciteit gebruikt wordt om de wielen te laten draaien en waarom elektrische auto's zo ongelooflijk dynamisch rijden.

Elektrisch rijbereik

De tijd waarin elektische auto's alleen gechikt waren voor korte ritjes, zijn voorgoed voorbij. De nieuwe Corsa-e rijdt bijvoorbeeld tot 337 km** (WLTP) zonder tussentijds op te laden. Maar wat betekent die theoretische waarde in de praktijk?

Vergroot jouw rijbereik

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het rijbereik van jouw auto. Vooral jouw rijstijl speelt een belangrijke rol. Ontdek hoe je verder kunt rijden.

Belangrijke feiten over de batterij

De batterijen vormen het kloppende hart van een elektrische auto. Daar wil je dus dag in dag uit voor 100% op kunnen vertrouwen. Lees meer over het opladen, de garantie en renovatie.

BEV, PHEV, E-REV? Wat is het verschil?

Elektrisch rijden kan op verschillende manieren. Wij leggen je graag uit hoe het zit en welke maniere van elektrisch rijden Opel aanbiedt.

De kosten van elektrisch rijden

Dankzij overheidssubsidies en lage gebruikskosten zul je merken dat elektrisch rijden op de lange duur bijzonder voordelig is. Dat maakt het extra aantrekkelijk om een elektrische auto te kopen of te leasen.

Ontdek de voordelen van duurzaam rijden met Opel

In het magazine Heel Holland Elektrisch ontdek je alle voordelen van duurzaam rijden met Opel. Alle zaken rondom elektrisch rijden komen aan bod, denk aan het opladen, de kosten maar ook de impact op het milieu. Ook komen bekende Opel EV-rijders aan het woord om hun ervaringen met elektrisch rijden te delen. Kortom, een magazine vol met alles wat je moet weten over deze duurzame manier van rijden!