Opel Bedrijfswagens nu extra voordelig!Profiteer t/m 30 november van ongekend veel voordeel!


De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. En met onze aantrekkelijke actie, wordt het kopen van een nieuwe bedrijfswagen nu wel erg aantrekkelijk!

GRATIS UPGRADE TOT €5.500
Voor welke Opel Bedrijfswagen u ook kiest, voor ieder model zijn er diverse upgrades beschikbaar en u kiest welke upgrade u wilt. Zo kan uw bedrijfswagen ineens een stukje langer worden door de upgrade van Lengte 1 naar Lengte 2 of heeft u ineens twee turbo’s in plaats van één. Of kiest u toch liever voor lichtmetalen velgen of één van onze veiligheidssystemen. De keuze is aan u.

SCHERPE FINANCIERING
Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van 5 jaar lang 1.99% rente op uw zakelijke financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste Opel Bedrijfswagen. 

ONBEZORGD ZAKEN DOEN
U regelt dit alles rechtstreeks en eenvoudig met uwonze Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. GaKom snel langs bij uw Opel bedrijfswagendealerons en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.

GEEN GEDOE LEASE
Wij bieden nu ook het allerbeste leasepakket speciaal voor ondernemers: ‘Geen Gedoe' lease. Een full-operational premium lease inclusief diverse gratis upgrades en zonder gedoe. Met onze ‘Geen Gedoe’ lease wordt alles voor u geregeld, vertrouwd en met de kwaliteit van uw Opel bedrijfswagendealerdie u van ons gewend bent. Lees hier verder.

* Dit aanbod geldt niet op de Selection uitvoeringen en in combinatie met andere lease vormen. Bekijk hier de voorwaarden.