Acties Opel Bedrijfswagens.Aanpakken en wegrijden!

Opel Bedrijfswagens

Onze bedrijfswagens zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Ze zijn tot in de kleinste details afgestemd op de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. En met hun stijlvolle en tegelijk robuuste uitstraling versterken ze het imago van uw bedrijf.

Maar om succesvol zaken te doen, heeft u meer nodig dan standaardoplossingen. Daarom bieden wij u voor alle Opel Bedrijfswagens gespecialiseerde ombouwmogelijkheden en maatwerk aan. Ook kunt u rekenen op een zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten.

OPEL BEDRIJFSWAGENS ACTIES
Dit klinkt natuurlijk al heel aantrekkelijk, maar wij maken het nog mooier! Wij hebben tijdelijk zeer aantrekkelijke acties voor onze bedrijfswagens. Ontdek hieronder ons aanbod:

Gratis €1.500 myOpel betaalpas.

Als u nu een nieuwe Opel Bedrijfswagen koopt, dan krijgt u de myOpel betaalpas cadeau met €1.500 tegoed*! Met het tegoed op uw myOpel betaalpas kunt u betalen bij de Opel dealer voor onderhoud en accessoires of u kunt er uw brandstof mee betalen bij deelnemende tankstations in Nederland. De gratis myOpel betaalpas regelt u rechtstreeks met uw Opel bedrijfswagendealerons

Lees verder.

5 jaar 0% rente!

Als zakelijke klant betaalt u 5 jaar lang 0% rente op uw financiering. De financiering en gratis myOpel betaalpas regelt u rechtstreeks met uw Opel bedrijfswagendealerons. Dat scheelt weer een bezoek aan de bank.  

Stel uw nieuwe bedrijfswagens samen.

* Dit aanbod geldt niet op de Selection uitvoeringen en in combinatie met andere aanbiedingen en lease vormen. Bekijk de actievoorwaarden.