Acquire

Corsa-e Business EditionNu met een netto bijtelling vanaf slechts € 99/mnd

Corsa-e Business Edition

 

Als zakelijke rijder wil je een zeer luxe auto voor al je zakelijke kilometers, maar ook scherp geprijsd om de bijtelling aantrekkelijk te houden. Opel combineert het beste van twee werelden met de introductie van de Corsa-e Business Edition. Deze 100% elektrische Corsa-e is niet alleen heel scherp geprijsd, maar standaard ook bijzonder luxe uitgerust.

Corsa-e Business Edition

De elektrische Opel Corsa-e Business Edition biedt alles wat jij als zakelijke rijder nodig hebt. Naast een krachtige 100 kW(136pk) elektromotor is de Corsa-e Business Edition rijk uitgerust en bevat standaard onder andere Electronic Climate Control, LED koplampen met dagrijverlichting en een Multimedia-systeem met navi, 7’’ touchscreen en ondersteuning voor Apple Carplay en Android Auto.

 

Fiscaal aantrekkelijk

De Opel Corsa-e is er nu in de speciale Business Edition uitvoering met een aantrekkelijke vanafprijs van € 27.799. Speciaal voor zakelijke rijders. En dankzij de 12% bijtelling op elektrische modellen, profiteer je daardoor van een netto bijtelling vanaf slechts € 99 per maand!

 

STEL DE CORSA-E BUSINESS EDITION SAMEN.